28 dec. 2010

Oh ed you're the apple of my eye.



Jag hade ju nästan glömt hur fin han var, Ed. Så påminde Ingrid mig om hans finhet och jag slängdes 4 år tillbaka i tiden. Merci. Imorgon åker jag tillbaka till Paris förresten! Om allt går som det ska, hålla tummarna och alla tår för mig är ni söta. Och ni, skulle inte ni kunna berätta för mig vilka ni är som följer mig här ibland? Vore så kul å veta! 

* I'd completely forgotten about how much I like Ed Harcourt, and my friend Ingrid reminded me of his greatness a couple of weeks ago and I was thrown 4 years back in time. Merci for that. And btw, couldn't you please tell me who you are, you who follow my blog every now and then? (Would be nice to know, and nice to know what it is you like with this blog. )

4 kommentarer:

Isabell sa...

Jag tittar in då och då :) När jag bestämde mig för att åka till Paris som au pair, så sökte jag efter Paris-bloggar på internet och hittade din. Gillar den skarpt! Hoppas flygen går som de ska och att du tar dig hem ordentligt :) Själv åker jag på måndag och jag hoppas verkligen att vädret sköter sig tills dess!

Bonne soirée

Unknown sa...

Åh va kul! Ja men din blogg känner jag igen, men jag visste inte att du var från Värmland! Kul! Så du ska flytta hit nu också eller? Eller bor du redan här? Hoppas det går bra iaf, och kul att du följer bloggen!

Isabell sa...

Värmland är bra grejer!
Jag flyttar dit den tredje januari och är för tillfället anställd fram till juli. Familjen bor ca tjugo minuter utanför Paris, men jag kommer att läsa franska på France Langue, så förhoppningsvis kommer jag att få uppleva staden också ;).

Ha en trevlig kväll!




Ha en trevlig kväll

Sofia sa...

Jag pluggade och jobbade i Paris 2007/2008 och gillar att kika in på din blogg för att bli lite Paris-nostalgisk :) Känner igen mig så i dina bilder och det du skriver, i Paris kan vad som helst hända..

Jag ska tillbaka till Frankrike i höst faktiskt, fast då till Toulouse! Måste börja vänja mig vid franska livet igen :)

Keep up the good work Isabel!