8 mars 2010

Nostalgie

Åh, för ett par dagar sedan så lämnade jag in två rullar film för framkallning och i lördags var jag och hämtade ut dem, och jag hade INGEN aning om vad det var för bilder. Jag hade nämligen inte lämnat in dem på flera år, de har kommit bort i flyttar, glömts bort, förträngts (orkar inte/har inte pengar), men nu så äntligen blev de till liv! Och vilken glädje sen! Snacka om att jag stod och log till precis varenda bild där utanför fotoaffären vid Goncourt-metron. Det var bilder från när vi var i Danmark, midsommarfirande med familjen, teaterskolan som jag och Emelie hade, på min lillebror William när han var pytteliten , när jag hälsade på Ingrid i Åmål osv... Snacka om vad saker och ting har förändrats på bara fem år. Hur ska detta sluta? -  Den här bilden togs för snart fem år sedan (åh herregud hur kan jag snart vara 22?) efter fem dagars festivalande så var Jana, Ingrid, Richard och jag på väg hem trötta och utslitna som få... 

* I developed some photos from almost 5 years ago this week-end and it sure is underestimated to have the photos in your hand and not just only on your computer. Well, looking on all theese photos from back in he days made me a bit nostalgic - I mean, how I can turn 22 next autumn?!  -  This is my friends Jana, Richard and Ingrid and I after 5 days of festival on our way home on the train. 

3 kommentarer:

Caroline sa...

Men Isabel, Gud va retro du är...!

Emelie sa...

Åh va roligt!! :D

Isabel Lindström sa...

Men caroline- jag gillar att vara lite retro, trender är inget för mig... Och ja Emelie, så himla roligt! Jag har kort på när vi siter och bryter arm på sista dagen då vi precis äit glass och maränger med ungarna, samt ett gruppfoto där alla står uppradade med kläder på och två jättestolta ledare;)