12 jan. 2010

Le retour

Lite kontrast att komma tillbaka till Paris efter ett par månader i lugnet och kylan.

Så då åker jag ill Paris på onsdag! Blandade känslor, jag känner mig så rotad där jag är just nu att jag inte riktigt vill åka härifrån. Dagarna är så sköna här; sena morgnar, långa frukostar, promenader i solskenet, bokläsning i soffan ackompanjerad av en viss dansk gårdshund, långa fikastunder med mamma, "Vänner" och en kopp te på kvällen. Men samtidigt så vet jag att det hade börjat krypa i fingrarna på mig om jag hade stannat här ett tag till. Och som vi alla vet, underbart är kort och så måste man ju faktiskt tjäna lite pengar också, som Williams farfar förnuftigt konstaterade idag. Nu måste jag börja skriva CV:n, heja den självvalda arbetslösheten!


2 kommentarer:

therese sa...

Isabelleee! Borta bra men hos mamma bäst? ;)
Hoppas du hittar något kul att göra i Paris, eller det vet jag att du gör! Vi får följa varandras bloggar tills vi ses igen.
Puss på kinden.

Isabel Lindström sa...

Hej! Hehe, ja ett tag i alla fall, sen retar man sig på allt i princip. Men det har varit jätteskönt för mig att bara få vara här ett tag. Synd att vi inte kunde ses någonting nu:/ Jag sa precis till min mamma att det var synd att det inte går några flyg från Göteborg till Paris, jag vet inte hur många gånger jag har behövt åka till NOrge/oslo och Gardemoen för att flyga hem. Lite drygt, det hade varit kul att kunna träffa er då menar jag. Ja, vi får följa varandras! Puss och kram Therese!!