9 nov. 2012

Friday

Hej! Hoppas ni har haft en mysig vecka allesammans! Ville bara säga att jag tycker det är så himla kul att läsa vilka ni är och hur det kommer sig att ni läser bloggen, det gör mig väldigt glad måste jag säga. Och så himla lustigt att ni sett mig-ni skulle ha kommit fram och sagt hej ju!! -I don't bite. Sen så får ni hemskt gärna också säga vad ni tycker är kul att läsa på bloggen, varför ni kikar in på just min och kanske vad ni vill läsa mer av! Lovar att förbättra. Här har ni för övrigt lite bilder från min födelsedag som firades i första hand på en restaurang i 9e som heter Bô Man - god mat, jättefin inredning och terass(yes vi åt middag utomhus på min b-day) OCH man blir inte rånad på köpet!!! Den dyraste rätten kostade 13€ tror jag. Testa deras mi-cuit! Ligger i ett väldigt Putti-nuttigt kvarter också. Ett + är att de har trevlig personal. god helg på er! Skriv i kommentarsfältet så kanske vi kan fp igång den här bloggen en gång för alla!!!

5 kommentarer:

Isabell sa...

Jag tycker att bloggen är väldigt intressant som den är. Det är väldigt kul att läsa om ditt vardagliga liv och kika på alla bilder du lägger ut :) När jag flyttade till Paris så tyckte jag att det var mycket som var nytt och det vore kul att läsa om dina upplevelser av kulturkrockar osv ^^

Jag vågade inte gå fram och säga hej, haha! Eftersom jag inte känner dig personligen, så tyckte jag att det skulle vara konstigt, jag vet inte. Jag ville inte störa dig i alla fall :)

Ha en trevlig kväll!

isabel lindström sa...

Hej igen! Och så himla kul att du tycker den intressant. Ibland undrade jag om det verkligen var folk som läste och när jag såg att det blev fler och fler så undrade jag än mer vad det var som lockar folk!^^ vartifrån i Värmland är du? Ja kan förstå visserligen om man inte dyker upp och säger hej till en främmande människa ibland-men det borde vara så mycket enklare!

Isabell sa...

Jag är från Hammarö, men bor numera i Oslo där jag studerar. Vart är du ifrån? ^^

Isabel Lindström sa...

Jaha jaha där ser man! Jag är från Forshaga, 2,5 km norr om Karlstad :-|

Isabell sa...

Forshaga? Åh, det är mysigt där! Jag är faktiskt född i Deje så har varit en del runt i trakten. Även om vi flyttade till Hammarö när jag skulle börja skolan, så har jag fortfarande farmor och farfar kvar där uppe. Det är lugnt och stilla och det gillar jag ^^ Gick du på gymnasiet i Karlstad?