3 jan. 2012

The Paris View

Min goda vän Caroline S har börjat blogga igen, det är inget nyårslöfte och man vet heller inte om det kommer hålla i sig, men himla bra läsning är det i alla fall. Så passa på att läsa hennes Paris-blogg här så länge det håller i sig.
*My good friend Caroline has started to blog again, she doesn't want to make to a new years resolution, and we won't know for how long it will last so you better start reading now before it's too late (there's Google translation on the page) Arrivederci!

4 kommentarer:

Marie sa...

Hejsan! Jag googlade på "flytta till Paris" och hittade din blogg! :) Jag & min sambo planerar att flytta till Paris om ca ett år för att han ska plugga där. Jag är lite nyfiken på hur bra man tar sig fram med engelskan där i Paris? :) Och om du kan rekommendera att flytta dit? :) Jättetacksam för svar! :)

Isabel Lindström sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Isabel Lindström sa...

Hej Marie! Forst och framst sa kan jag verkligen rekommendera att flytta hit, en internationell metropol med stort kulturutbud, de charmiga caféerna, maten, det vackra spraket, den fantastiskt vackra arkitekturen. Ja, manga anledningar helt enkelt, jag har inte angrat mig en dag att jag flyttade hit. Och engelska kan man ta sig runt med lattare an va man skulle kunna tro. De flesta i den yngre aldern pratar mer eller mindre flytande engelska och aven om du befinner dig pa en restaurang eller i mataffar sa forstar de allra flesta det mest vardagliga. Sa jag kan varmt rekommendera att flytta hit och tror inte du behover oroa dig for att ta er runt med engelskan:)

Lycka till!!

Marie sa...

Tack snälla för svaret! :)