15 nov. 2010

Standing on the highway

Detta var förra onsdagen hemma hos Leigh och Mehdi, de hade champagne-fest och jag och Chloé råkade nog komma lite sent, men det gjorde inte så mycket för alla var trevliga och fina och när vi kom dit sjöng folk "Isabel-a-les-yeux-bleus" och det var så himla skönt känslan av att man känner mer än hälften av folket på en fest. Slippa alla, "hej hej-vad heter du-var kommer du ifrån-Sverige-jaha-hur länge har du bott här-vad fick dig att flytta hit" osv. Missförstå mig fel nu, jag älskar möjligheten att hela tiden kunna träffa nytt folk här i Paris, men ibland känns allt så krystat och man känner sig lite som en gammal EP-skiva som hakat upp sig. *Champagneparty at Leigh's and Mehdi's last wednesday! What a night!

(Förlåt förresten för att jag varit dålig på att uppdatera på ett tag, har haft mycket att göra plus att vi haft långhelg och då är det lite som att saker och ting sätts på paus. Om ni har önskemål om vad ni vill läsa mer om så är det mkt välkommet. )

1 kommentar:

Chloé sa...

OH MY GOD ! Ma belle je viens de voir ca HAHA ENORME ! j'avais tellement oublié que tu avais pris des photos dans la salle de bain HAHA <3 miss you