3 sep. 2010

Deux Salades Niçoise, un italien et une douche s'il vous plaitCelebrating Ramadan and visiting a Hamam in Marseille, la fête and big bateaux in St-Tropez, the beach and having aperitivo in Italy, salade nicoise in Nice, outdoors-party in Gracia, drinking cosmopolitans and seeing Shakira on the beach in Barcelona, wonderful week of vacation...

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej Isabel,

Jag tycker mycket om er snygga blogg. Jag arbetar med att marknadsföra resebyrån Expedia, och undrar om ni vore intresserade av att vara värd för en länk till deras hotell i Paris? Självklart skulle ni få betalt för att ha en länk på er blogg.  

Expedia är världens ledande nät-baserade resebyrå och erbjuder lägsta priset garanti på alla sina hotell rum och tjänster. Expedia.se är av hög kvalitet och en länk till dem skulle därför bistå era besökare.

Jag hoppas att detta låter intressant för er och jag ser fram emot att höra av er ang. priser och lösningar på ett eventuellt samarbete.

Med vänliga hälsningar,
Louise Hemman

louiseh@obanmultilingual.com

Therese sa...

Isabel, jag ser att vi var på samma fiesta i Gracia i Barcelona!!!? Varför visste jag inte att du var där? :( Skulle vara så kul att träffa dig ju, i Barcelona dessutom!