11 mars 2008

Tu es le tortuer et moi la sieste

Hallå!

På allmän begäran så kommer här ett inlägg.

Jag har magsjuk. Eller åtminstone så tror jag det. Magen bullrar och har sig och jag fick as -ont idag när jag var på väg till Studiefrämjandet.

Åh ja, jag var på Studiefrämjandet idag. Hade bestämt lunch med Kristina men bestämde mig för att bespara henne åsynen av min pinsamt torftiga matlåda och åt upp den ensam på mitt kontor innan. Jag köpte istället ett par wienerbröd och tog med mig. När jag kom dit så kom jag ihåg hur trevligt det var att jobba där, hur mysiga lokaler och trevligt folk som jobbade där! åh jag saknar det! Vi pratade bl.a. sommarjobb och lite annat och det var ju en held del saker osm lät intressanta må jg säga! Men tills dess att allt blir klart så - My lips are seled(eller hur det nu stavas)

Nu ska jag krypa ner i min underbara säng och sova lite medan jag drömmer om framtiden, ljuva Paris - minnen och vackra pojkar. Godnatt.

(och en extra hälsning till dig Maria;)

2 kommentarer:

mary sa...

Trevligt trevligt, keep'em coming! ;)
Jag känner mig hedrar iaf, och lite generad. för jag förstår inte alls rubriken. =)

Isabel Lindström sa...

Haha, cherie! Jag ska fortsätta med franska så vi håller den färsk!! Se bara på det nya inlägget- Francoise hardy! Ack vad jag saknar mitt andra-land!! Puss på dig!